IVIO onderwijs In je eigen tempo op vier niveaus gerichte vakken afronden iets voor Jouw?

ivio onderwijs

Het Sprengen College vindt het belangrijk dat de jongeren die gekozen hebben voor een vakgroep, dus een praktische opleiding, ook theoretisch onderwijs dienen te volgen. Hiervoor wordt er gebruikt gemaakt van het IVIO onderwijs.

IVIO op vier niveaus

Het Sprengen College werkt met de KSE toetsen van het IVIO examenbureau. Hier is het mogelijk om in je eigen tempo op vier niveaus verschillende vakken af te ronden. Een aantal keer per jaar is het mogelijk om examen te doen voor de vakken waar je voor aan het leren bent. Dus is het behalen van een geheel vakken pakket te moeilijk en te veel dan kun je hier gericht de vakken afronden die voor jouw belangrijk zijn, bijvoorbeeld voor je vervolg opleiding. 

Het Sprengen College biedt als basis twee verschillende pakketten aan. De eerste is het vier vakken pakket, waarbinnen de, vakken Engels, Nederlands en Rekenen / Wiskunde zitten en een vierde vak naar keuze.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een geheel vakken pakket te kiezen waarbinnen 6 gekozen vakken zitten dit is het basis pakket. Uiteindelijk kun je examen doen op vier verschillende niveaus Het zogenaamde KSE 1, 2, 3, 4 niveau. De niveaus staan gelijk aan verschillende reguliere niveaus zoals VMBO TL of VMBO BK enz. 

20131213_112318

20141112_131209.jpg

Wil je meer weten neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

MELD JE AAN...