Blog beheer Sprengen College reacties/artikels/onderwerpen

full metal Rock cruise naar majorca

0 Reacties
25439
29 mei 2017

Metal Rock tijdens Cruise

Wat wel nieuws is is deze speciale full metal cruise die wordt aangeboden aan boord van  Mein Schiff I  Een luxueuze cruiseliner  met 13 dekken, en ruim 962 passagiers hutten en 262 meter lengte.

Dit prachtige cruiseschip is van  11 april tot 16 april het domein van de doorgewinterde hardrock en metal fan. Het schip wordt speciaal voor deze full metal cruise omgebouwd tot rockpaleis, met drie grote podia en meer dan genoeg bars. Tijdens de cruise worden de havensteden Barcelona, Palma de Mallorca en Ibiza aangedaan.

Waarbij een normale cruise de champagne en wijn rijkelijk vloeit zal voor deze cruise voornamelijk veel bier vloeien.  Omdat je natuurlijk niet de hele dag kunt drinken en feesten worden er ook diverse andere activiteiten georganiseerd, zoals muziek workshops met bekende rock artiesten, meet & greet events, en natuurlijk diverse attracties in de havensteden die worden aangedaan door de full metal cruise.

Concerten op het vaste land

Heb je nog niet genoeg gerockt aan boord van Mein Schiff I dan kun in de havens die worden aangedaan ook nog verder met headbangen tijdens de speciale concerten waarbij voornamelijk locale Spaanse hardrockbands worden uitgenodigd.

5.0
Laatst gewijzigd: mei 28, 2019 02:23
Metal rock en cruise

Nog geen reacties of commentaar...

Laat een reactie achter

Je emailadres wordt niet gepibliceerd (niet zichtbaar).